ponedeljek, 18. januar 2016

Metuljev let

"Sreča je kot metulj, ki ga ne moreš uloviti, 
če pa mirno obsediš, lahko sede nate."  
Nathaniel Hawthorne

Voščilnica je nastala prejšni vikend, ki je bil zelo ustvarjalen. Na moji mizi je nastalo kar pet voščilnic. :) Najprej vam pokažem voščilnico z metuljem. Čeprav nisem največja ljubiteljica roza barve, se ji tokrat nisem mogla upreti. Voščilnica je bila namenjena osnovnošolki, ki ima rada vse odtenke roza ob praznovanju posebnega dne, godovanju.


Štampiljka je šla z mano jeseni z ustvarjalnega sejma Crafting at Ally Pally, ki poteka dvakrat letno v Londonu. Med potepanjem po londonskih ulicah sem v eni izmed trgovin našla tudi Stabilo flomastre, ki so topni v vodi. Namreč poleti sem na youtube kanalu našla odličen nasvet, kako pobarvat odtise s temi flomastri. Barve se namreč tako lepo prelivajo med seboj, da sem morala poskusit. Pa še barve ostanejo sveže in žive. Kljub temu, da imam kar nekaj distress blazinic, mi nikakor ne uspe z njimi pobarvat odtisov v tako živih barvah kot to uspe Janji v njeni ustvarjlanici Jaal. Verjetno vaja dela mojstra. Do takrat, ko bom postala mojtrica pa se bom barvala s svojimi flomastri. :)

 

Današnja objava ne bi nastala, če ne bi pokukala v Hiško iz papirja in videla voščilnico s cvetom, ki je odtisnjen z blazinico ombre. Moja voščilnica, metulj in napis Najlepšega para so prav tako v ombre tehniki. Hvala, Maja za navdih.

 

Ozadje je narejeno z belo temparo in watercolor smooshing tehniko, ki sem jo odkrila pri še eni slovenski ustvarjalki, Vladki in njeni Ustvarjalni skrinji. Isto tehniko sem uporabila tudi s Perfect Pearls prahom, da se ozadje na nekaterih delih svetlika.

 

Prijeten začetek novega tedna in lahko noč.

-----------------------------------------
Voščilnico prijavljam na:

9 komentarjev:

  1. ravno sem odkrila tvoj blog - dobrodošla v naš blogerski svet, kjer se imamo zelo fajn. vidim pa tudi, da ustvarjaš krasne stvari - obožujem metulje in hvala za vse nasvete, kako pobarvati lepo odtiske.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aja, pa tvoja voščilnica je kot nalašč za tale izziv, če te morda zanima:
      http://butterflyspotchallenge.blogspot.co.uk/2016/01/46-butterflies-i-is-for-inks.html

      Izbriši
    2. Tina, hvala za obisk in lepo dobrodošlico ter toliko pozitivne energije. Z veseljem delim svoje ugotovitve, ker se na vaših blogih zmeraj naučim kaj novega. :) In hvala za predlog izziva. ;)

      Izbriši
  2. Ja, za osnovnošolko pa res mora biti roza :-))) Čudovita je...od barvanja do perlastega smušinga :-).

    OdgovoriIzbriši
  3. Such a pretty card - love the gorgeous butterfly.

    Thanks for playing along with Simon Says Stamp Wednesday Challenge.
    Hugs,
    Caryn xxx

    OdgovoriIzbriši
  4. Pretty card. Thanks for joining us at Sweet Stampin'
    Cass xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Pretty card. Thanks for joining us at Sweet Stampin'
    Cass xx

    OdgovoriIzbriši
  6. Krasno voščilnico si naredila, zelo mi je všeč metuljček :)Hvala za obisk. Pridi se kaj posladkat z mojim bonbončkom. Pozdravček Tamara

    OdgovoriIzbriši
  7. So glad you found my butterfly challenge. Welcome. Love the colour which is my favourite and for the information on Stabilo pens. (More for my collection). Your butterfly is gorgeous and the background so suits it. Thankyou for flutering by. Hugs Mrs A.

    OdgovoriIzbriši