torek, 23. februar 2016

Modro dekle

"If I should smile with sweet surprise
It's just that you've grown up before my very eyes
You've turned into the prettiest girl I've ever seen
Happy birthday sweet sixteen."

Neil Sedaka

Danes pokažem voščilnico, ki je nastala konec meseca januarja. 
Glavni motiv je ponovno štampiljka deklice Ema od Saturated Canary, v katere sem se čisto zaljubila. Verjetno ste že opazile, da se mi rada mota po rokah. Tudi tokrat ni bilo nič drugače. :) Vsakič, ko uporabim to štampiljko deklica zaživi vedno v drugačnih barvah, novi zgodbi. Tokrat sem jo prvič naredila kot svetlolasko. Kako mi je uspelo pa presodite same. :) 

Ni tipično punčkasta voščilnica v rožnatih barvah. Želja je namreč bila, da naj naredim nekaj v modrih odtenkih za dekle, ki bo (je že) dopolnilo "sweet" 16. Njena velika sestra je rekla, da komaj verjame, da ni več majhna punčka, zato mi je bila tudi v navdih zgornja pesem Happy Birthday Sweet Sixteen.


Ker je sam motiv deklice precej velik in lep, ga nisem želela prekrivat z dodatki. Zato sem cvetlični krog Marianne Design z napisom "sweet 16", zavezala na dvobarvno vrvico, ki tako služi tudi kot zapiralo za voščilo in se ga lahko preprosto tudi sname. Napis sem naredila s črkami Lawn Fawn, ki sem jih embossirala z belim prahom, nato pa osenčila z modrim Stabilo flomastrom.

 

Motiv deklice sem postavila na vzorčast origami papir, ki sem ga izrezala s pomočjo šablone Najlepšega para, pravokotnik s šivi. Prav tako sem tudi sam motiv izrezala s šablono pravokotnika s šivi. Deklico sem pobarvala z distress inki in vodnim čopičem. Za prelivajoč učinek na obleki sem se spet igrala s flomastri Stabilo. Da pa se tako lepo sveti sem dodala še malo bleščic s prozornim Wink of Stella markerjem. 

 
Prijetne počitniške dni želim,
Valentina
 ----------------------------------------
Voščilnico tako prijavljam na:

18 komentarjev:

  1. This is beautiful, Valentina! Such a pretty card and I love, love, love the glittered dress. Thanks for entering it in the Simon Says Stamp Monday Challenge. Cathie <3

    OdgovoriIzbriši
  2. krasna je, tako lepo bleščeča in lepo postavljena.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je, super si jo pobarvala in zdi se mi res ravno pravšnja za sladkih 16.

    OdgovoriIzbriši
  4. Luštna! Všeč! Prav je, da si pustila osrednji motiv brez veliko dodatkov.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lep motiv, ki si ga prav tako lepo pobarvala in skompletirala v voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  6. Joj, kako je simpatična, ravno prav za sweet 16. In všeč mi je dodatek bleščic. Ampak, ali res - stabilo flumastri?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala, Jasmina za vse obiske in komentarje. Čisto zares stabilo flomastri! Ti so pravo odkritje pri meni. :) Sicer je tokrat barvana z njimi samo obleka. V eni izmed prejšnjih objav sem pripela povezavo do posnetka, kjer sem odkrila stabilo flomastre. Da ne boš iskala ti jo kar pripenjam.
      https://www.youtube.com/watch?v=6wRYgjFiZOc&list=PLwfzj_Bg7ASxsQkU_fa1tEoIEP8jDBrcG&index=18

      Izbriši
  7. Ta deklica je res tako ljubka in super motiv za barvanje. Tako se ne čudim, da si jo (in jo boš) večkrat uporabila. Lušno voščilnico si naredila in pristoji ji modra.

    OdgovoriIzbriši
  8. ooo kako je lepa in čudovito si pobarvala tole dekle :-)) Krasen motiv je!
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Lušna je, lep motiv! Lepo si skombinirala v modrem.

    OdgovoriIzbriši
  10. Čudovita je tale tvoja skodrana šestnajstletnica v modrem, zelooo všeč mi je obleka in te igrive barve las, hvala, ker ustvarjaš z nami v Craft-alnici, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  11. Super simpatična je! Pa voščilo na trakcu mi je zelo všeč...

    OdgovoriIzbriši
  12. Zakaj se pa ti ne pohvališ, da imaš po novem tudi blog????...še dobro, da sem malo brskala po google+ (tja res tako poredko zaidem, da sploh ne vem, kaj se dogaja z vsemi ki nimajo bloga).
    Tale punčka je res zelo zanimiva in lušna (na dolge lase vedno padem), pa oblekca se ji tako krasno sveti. Čestitke tudi za službo....delaš s kar nekaj mojimi bivšimi sodelavkami (obveščevalna dela 100 na uro:-)). čao

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Že kar nekaj časa sem se poigravala s to idejo. Novo leto pa se mi je zdelo ravno prav za ta korak. :) Mojca, še dobro, da si brskala. Prav lepo dobrodošla v mojem barvitem malem mestu. Dobro je vedeti, kaj ti je všeč. ;) In hvala za čestitke! Obveščevalna vidim, da res dobro deluje. :))

      Izbriši
  13. Hi
    Lovely card
    thanks for joining us at ABC challenge
    hugs Lisbeth
    DT-ABC challenge

    OdgovoriIzbriši
  14. Zelo lepe so punčke Saturated Canary in tvoje res vedno znova zasijejo v drugačnih barvah. Lepo si naredila blondinko in sladko šestnastico v modrih tonih.
    hvala tudi, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši
  15. Deklica je preprosto čudovita. lušno voščilnico si izdelala.
    Hvala, da ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice. Srečno!

    OdgovoriIzbriši